Referencer fra Trustpilot.dk

Se alle anmeldelserne på
DETTE LINK

 

Flot håndværk – 9 december 2014

Den bedste anbefaling man kan få er fra andre tilfredse kunder…………Det var på den måde at vi kom i kontakt med Fugemanden Jørn Juhl. Et flot veludført arbejde hos pensionisterne i Viby fristede os.
På otte effektive arbejdsdage har Jørn Juhl og hans medarbejder “shinet” murværket på vores 65 år gamle garage op. Fugerne er flotte og fremhæver de gamle røde sten, nu må murbierne finde et andet sted at bygge bo, for vores mure er igen sunde.
Vi vender gerne tilbage til Jørn Juhl med nye opgaver, da han kan sit håndværk.
Vore bedste anbefalinger

Link til anmeldelse

Kvalitet – til tiden og til en meget fair pris 26. oktober 2014

Da vi fik lavet tilbuddet var det som aftalt i min mail boks inden for en uge – og prisen var meget lig det overslag der blev lavet på dagen.

Hver dag kom de klokken 0645 og holdt en løbende opdateret med hvad der skete og om man havde noget man ikke var tilfreds med.

Omfugning giver en masse støv men Fugemanden havde dækket godt af og alt blev løbende rengjort.

Alt i alt har vi ikke noget at klage over og kan kun anbefale fugemanden hvis du skal have omfuget dit hus.

Link til anmeldelse

Godt udført arbejde – 2.oktober 2014

Som alle andre ingen problemer og alt til aftalt pris.

Huset står som nyt.
Ingen overraskelser.
Kan klart anbefales.

Link til anmeldelse

Flot og professionelt udført arbejde til aftalt tid og pris – 28. september 2014

Omfugning af vores røde murstenshus fra 1947 er professionelt udført af Jørn og makker til aftalt tid og pris, og af meget høj faglig standard. Omhyggelighed ned i mindste detalje karakteriserer deres arbejde, og uforudsete problemer løses med stor kreativitet. Under arbejdet med udkradsning af gammel fuge, der jo støver en del, dækkes af, og efter endt arbejdes ryddes rigtig pænt op.

Link til anmeldelse

Arbejde til fornuftig pris. 22 september 2014

Jørn har lagt nye fuger i mit byhus fra 1901. Jeg kan kun anbefale Jørn og hans makker. Arbejdet er flot, super service undervejs og så blev der ryddet op hver dag. Det var en fornøjelse.

Link til anmeldelse

Godt håndværk, flot arbejde 13. juli 2014

Vi har haft Fugemanden ude og arbejde for os 3 gange og det har været et rigtig godt arbejde der er blevet lavet hver gang. Ellers havde vi jo ikke ringet efter ham igen efter den første gang. Nu har stuehuset fået nye fuger hele vejen rundt og det ser brandgodt ud. Før så huset lidt træt ud (1924), men nu er det flot igen.
Hvis jeg fik en forespørgsel på en anbefaling ville jeg ikke tøve med at Give den. Arbejdet blev udført med mindst mulig gene for os, håndværksmæssig er det i top og der blev ryddet op da de var færdige. Så ingen betænkning herfra

Link til anmeldelse

Godt håndværksmæssigt arbejde – absolut anbefalelsesværdigt.
22. april 2014

Hermed giver vi FUGEMANDEN JØRN JUHL vor bedste anbefaling på fugearbejde.
Vores gamle 2 etagers rødstensvilla i fra 1928 er netop blevet fuget om af Fugemanden Jørn Juhl.

Arbejdet hos os begyndte med, at vi så fugemandens arbejde på naboens rødstensvilla, som er lidt ældre end vores. Hos naboen blev udført et virkeligt flot arbejde, og vi var derfor ikke i tvivl om, at vi ville benytte samme fugemand.

Vi kontaktede den venlige fugemand, og efter en hyggelig snak og fugemandens omhyggelige gennemgang af husets murværk, fik vi tilsendt et skriftligt tilbud, som vi accepterede. Arbejdet blev udført til vor fulde tilfredshed. Alt murearbejdet er lavet virkelig pænt, og ligeledes oprydningen bagefter.

Fugemanden holder sine aftaler og kommer til aftalt tid. Godt arbejde og konkurrencedygtige priser.

Venlig hilsen
Pensionisten, Viby J

Link til anmeldelsen

Et meget tilfredstillende stykke arbejde og flot resultat!
20. april 2014

Fugemanden Jørn Juhl omfugede i marts 2014 vores rødstens murermestervilla fra 1925.
Da vi kontaktede Jørn ang. et tilbud rykkede han straks ud og vi havde et tilbud dagen efter. Prisen var rigtig fornuftig i forhold andre tilbud vi havde modtaget.

Vi har igennem hele processen været yderst tilfredse. Jørn er en håndværker, som brænder for sit arbejde og udfører det med høj kvalitet. Dette ses tydeligt og derfor har 2 af vores naboer også accepteret tilbud fra ham.

Igennem hele processen har vi løbende været informeret om status på arbejdet og hvad der skulle ske de kommende dage. En omfugning støver og sviner en del, men hver dag er der blevet ryddet pænt op og den endelige oprydning/rengøring var meget grundig.

Opgaven blev løst til aftalt tid.

Vi er super glade for det endelige resultat og vil til enhver tid anbefale Fugemanden Jørn Juhl.

Link til anmeldelse

Super service, super håndværk, super pris.

Fugemanden Jørn med makker har omfuget vores rødstensvilla med garage fra 1950 (ialt 167 m2 murværk), udskiftet 3 overliggere, samt udskiftet diverse armeringsjern i murværket.

Jeg har været absolut super tilfreds med Jørn’s arbejde i gennem hele processen – lige fra tilbudsgivning, planlægning af forløbet, gennemførelse af omfugningen, løbende orientering, løbende og afsluttende oprydning. Resultatet ligger over forventning – vores hus fremstår nu pænere end jeg overhovedet havde turde håbe på!

Jeg oplevede Jørn som en sympatisk håndværker der oprigtigt interesserer sig for at gøre et godt og reelt stykke håndværk, til en ordentlig pris, som kunden virkelig bliver glad for.

Efter at Jørn afgav tilbud, havde jeg nogle ekstra krav – bl.a. ønskede jeg, at Jørn skulle bruge en anden mørtel-producent end den han plejede at bruge, for at opnå en lidt mere mørk/gullig farve på fugen. Desuden skulle fugen ‘trykkes’ mere end Jørn normalt gør. For at få en bedre fornemmelse af mine ændrings forslag bad jeg om at få lavet et par prøver (udkradsning, omfugning, samt afsyring af ca. 2 x 1 m2 mur) måneden før selve omfugningen. Alle mine ønsker blev konstruktivt modtaget af Jørn, talt igennem og gennemført i gensidig forståelse – iøvrigt påvirkede disse krav ikke det oprindelige tilbud! Super behagelig og service orienteret håndværker skal man lede længe efter.

Det skal siges at jeg indhentede tilbud fra 5 forskellige håndværkere, hvor Jørns tilbud lå 35% under det næstbilligste tilbud.

Jeg tilslutter mig rækken af lutter positive tilkendegivelser af Jørn’s arbejde og hans måde at være håndværker på. De aller varmeste anbefalinger herfra.

Mvh

Torben, Aarhus

26. februar 2014

Læs anmeldelsen på Trustpilot

Meget tilfredsstillende

Vi har haft Jørn mfl. til at omfuge vores 1.5 plan fra 50’erne. De mørke fuger som var ved selv at falde ud blev skiftet ud med lyse, og efter endt arbejde står vi med et SUPER flot hus!

Jeg er meget imponeret over informationsniveauet som hele tiden har været højt. Både så jeg vidste hvornår og hvad der blev arbejdet på, men også i forhold til f.eks. sten der skulle skiftes eller andre ting der kunne have min interesse.

I forhold til oprydning havde jeg på forhånd forventet ‘håndværkeroprydning’, men har intet at sætte en finger på: Presenning og tæpper på flader der kunne tage skade, og pænt rydeligt ellers. Godt og solidt arbejde til en virkelig konkurrencedygtig pris!

8. september 2013

Læs anmeldelsen på Trustpilot

Godt arbejde og super pænt resultat

Jeg har fået omfuget en villa fra 70érne så de blødstrøgne sten nu fremstår super pæne.

Fugemandens arbejde er udført meget tilfredsstillende og til den aftalte tid og pris.

Firmaet kan klart anbefales

6. september 2013

Læs anmeldelsen på Trustpilot

Kan klart anbefales

Jeg kan kun gentage hvad de andre anmeldere har skrevet.

Fugemanden kommer til den aftalte tid.

Han orienterer om hvad der kommer til at foregå, så der ikke opstår misforståelser.

Han laver det man har aftalt og rydder op bagefter.

Det er blevet noget så pænt og jeg er godt tilfreds.

Jeg indhentede ikke andre tilbud, men prisen virkede bestemt rimelig.

2. august 2013

Læs anmeldelsen på Trustpilot

Fra slidt til nyt hus…

Jeg ejer en gammel byvilla fra 1934, der er opført efter datidens byggemetode med murede gavle, afvalmet tag og dannebrogsvinduer. Alderen har dog sat sine spor på murværket, især galvlen mod vest, hvor fugerne næsten var smuldret væk. Også enkelte sten var blevet ødelagte af frostsprængninger samt spor efter gamle elledninger. Der skulle gøres noget, og da jeg synes det ville være uforskammet at lade huset vandskure var vejen vist, det skulle fuges om…

Jeg fandt Jørn “Fugemanden” juhl på nettet og kunne se at han udelukkende beskæftiger sig med omfugning, et arbejde murer ellers ikke er super vilde med.

På trods af en afstand på 100 km havde jeg en mail med et tilbud ganske få dage efter, lækkert.

Og da prisen var yderst fin i forhold til andre adspurgte accepterede jeg og vi aftalte et cirka starttidspunkt.

Udfræsning af fuger kan ikke undgåes at svine og støve en del, og da huset pt. er udlejet var jeg bekymret for gener for lejeren. Min bekymring blev gjort til skamme, da der hver dag efter arbejdets ophør var ryddet flot op og materialer og værktøjer stillet væk. Et hvirkeligt professionelt stykke arbejde, som bestemt ikke er normen blandt håndværkere i dag.

Det færdige resultat er fantastisk, flere ødelagte sten er udskiftet med andre sten fra samme periode uden at det kan ses. Det ligner et nyt hus på den fede måde med patina…:-)

Jeg kan varmt anbefale Jørn og hans firma.

16. maj 2013

Læs anmeldelsen på Trustpilot

Professionelt håndværk, konkurrencedygtig pris og et pålideligt makkerpar

Vi fik anbefalet Jørn og makker fra nogle venner og det viste sig at være en rigtig god anbefaling. Vi havde gået i to tre år og indhentet tilbud og kunne ikke rigtig forlige os med tanken om at betale så mange penge for nye fuger indtil vi så vores venners hus efter at “fugemanden” havde været der. Jørns tilgang til sit job er utroligt professionelt og kundeorienteret – der er ingen tvivl om han går op i sit job med liv og sjæl! Vi har faktisk fået et nyt hus og processen dertil har været ganske fornøjelig. Hver dag blev der ryddet op og alle aftaler altid overholdt. Vi kan helt klart anbefale “fugemanden” til enhver der sætter pris på professionelt håndværk, en konkurrencedygtig pris og pålidelige folk!

26. november 2012

Læs anmeldelsen på Trustpilot

Høj håndværksmæssig kvalitet – og en troværdig og reel pris!

Vi har fået renoveret fugerne på vores gamle byhus fra 1865, der ligger midt i Horsens.

Fugemanden ankom til tiden, opsatte stillads, fræsede og lavede fine nye fuger i det gamle murværk, han skiftede nogle sten, og satte nye i der ikke afveg ret meget i farverne, godt gået at finde sten der ligner nogle der er 150 år gamle.

Der blev sat en “bjælke” over døren så det holder, så nu har vi et pænt hus, der ikke kræver den store vedligeholdelse mange år frem. Der blev ryddet pænt op hver dag, og særligt grundigt da arbejdet var helt færdigt.

Omfang og kvalitet var helt i top, og alle aftaler blev overholdt – og prisen var også som aftalt.

Et firma der kan få vores varmeste anbefalinger!

13. november 2012

Læs anmeldelsen på Trustpilot

Alt er perfekt

Rigtig flot stykke arbejde til en fornuftig pris. Jørn har omfuget min murermester villa fra 1927. Alt er udført professionelt, selv oprydningen var 100% i orden. Han kan klart anbefales. Hilsen Thomas Harbo, ejer af Tømrerfirmaet Thomas Harbo

Læs anmeldelsen på Trustpilot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *